Skip to content

Trei românce vor fi expulzate din SUA după ce au terorizat lanțuri de magazine din mai multe state – VIDEO

Romance arestate in SUA

În timp ce autoritățile de la București depun eforturi pentru ridicarea vizelor pentru SUA, patru românce au fost surprinse de camerele de supraveghere în timp ce furau suplimente alimentare și vitamine în valoare de aproximativ 7.000 de dolari dintr-un magazin din Michigan.

„Ceea ce vedem sunt ceea ce numim infractori organizați români,” a declarat ofițerul Nick Soley din cadrul Poliției din Bloomfield Township. „Ohio, Maryland, Arizona, au fost peste tot în țară”, a adăugat el. Săptămâna trecută, acestea au lovit în Bloomfield Township, golind rafturile de la Plum Market prin ascunderea suplimentelor și vitaminelor în hainele lor. Îmbrăcămintea lor avea buzunare ascunse. „Au buzunare false cusute în interiorul fustelor, iau cât de mult pot,” a explicat Soley.
►►► SUA: Bandă de români, prinsă de FBI după ce a jefuit temple hinduse și budiste

Femeile au continuat seria de furturi, vizând locuri precum Ulta, TJ Maxx și alte magazine mari. „Le vezi uitându-se direct în cameră și apoi coborând privirea și continuând ceea ce fac,” a spus Soley. După ce au furat vitamine și suplimente, au fost prinse de poliția din Auburn Hills, care a observat vehiculul lor dat în urmărire de Departamentul de Poliție din Bloomfield Township.

Cele trei românce arestate

Trei dintre cele patru femei au fost arestate și predate Biroului pentru Imigrație. Au fost găsite cu bunuri furate în valoare de 23.000 de dolari, inclusiv parfumuri, produse de machiaj, haine și medicamente, terorizând în repetate rânduri magazinele.
►►►Român, zece ani pentru șantajarea unei milionare din SUA. Unul dintre partenerii săi, căutat de FBI

O a patra femeie a fost implicată, dar este încă în libertate, conform poliției. „Știm că probabil există o revânzare (n.r. – a produselor) undeva, dar exact unde merge marfa și cum o revând este o piesă a puzzle-ului pe care nu am rezolvat-o încă,” a mai declarat ofițerul pentru presa americană.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!