La muncă în Grecia, a furat bani și bijuterii în valoare de 200.000 de euro. Femeia a fost arestată la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, pe numele căreia era emis de autoritățile din Grecia un mandat de arestare pentru furt. Persoana a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat.

Luni, 21 iunie, în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară o persoană de sex feminin, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, în vârstă de 39 de ani, pasageră într-un mijloc de transport cu destinaţia Cehia.

 GERMANIA: Români cu amenzi în valoare totală de peste 10.000 de euro, depistați în timpul unor controale ale poliției

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că, pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Grecia, un mandat de arestare, deoarece aceasta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul acestui stat, respectiv a furat bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat.

De la BADANTĂ, la amantă ocazională și hoață: ”Românca mi-a furat chiar și chiuveta de la baie”

Femeia a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!