Skip to content

Lamborghini în valoare de peste un sfert de milion de euro, sosit din SUA într-un container, indisponibilizat la Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă.

Vineri, 21 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român.

În containerul verificat a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente de peste 400.000 lei.

Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.