Land Rover căutat de peste șapte ani de autoritățile din Italia, depistat la frontieră

Polițiștii de frontieră români au oprit la ieșirea din țară un autoturism marca Land Rover model Range Rover Evoque, căutat de peste șapte ani de autoritățile din Italia. Autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Vineri, 30 decembrie, în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, s-a prezentat pentru a ieși din România un cetățean italian, în vârstă de 54 de ani.

Acesta conducea un autoturism marca Land Rover, model Range Rover Evoque, an fabricație 2011. Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile italiene. Alerta a fost introdusă de autoritățile din Italia la data de 14 august 2015.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autovehiculul în valoare de 60.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea verificărilor, informează Poliția de Frontieră Română.

Nouă vehicule probe într-un dosar penal, oprite la ieșirea din țară

Audi Q8 în valoare de 80.000 de euro, declarat FURAT din Franța, confiscat la frontieră

Audi în valoare de 50.000 de euro, închiriat din Italia, depistat la frontiera română după ce a fost semnalat furat

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!