Skip to content

Lidl a scos de la vânzare o băutură contaminată

Lidl a scos de la vânzare o băutură contaminată

Lidl a informat astăzi, 7 martie, că a scos de pe rafturile din România o băutură contaminată cu patulină, o substanță produsă de mucegaiuri care dăunează sănătății si care poate duce la greață, vărsături și indigestie. De fapt, este borba despre o alertă la nivel european, produsul similar fiind retras și din alte țări.

Producătorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG a rechemat produsul Solevita Smoothie Red Genius, 250ml, sortimentul cu rodie si aronia, având data de expirare 12 martie 2024. În Austria și Germania, data limită a expirării pentru produsul retras este 13 martie.

Clienții nu trebuie să consume, sub nicio formă, produsul vizat. Solevita Smoothie Red Genius, 250ml, sortimentul cu fructe roșii, a fost vândut și de Lidl România care a reacționat imediat și a retras produsul afectat de la vânzare.
Alertă alimentară! Căpșuni cu virus hepatic descoperite în UE

Numai produsul “Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” sortimentul cu fructe roșii cu data de expirare 12 martie 2024 este afectat de retragerea producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Acesta poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului, va fi, desigur, returnată, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Alte produse ale producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG vândute deLidl România nu sunt afectate de rechemare, anunță compania. Firma producătoare și-a cerut scuze pentru neplăcerile cauzate.
Dezastru la zeci de magazine Lidl. ANPC a închis 38 de unități din 17 județe și București