Skip to content

Limuzină de lux furată din Marea Britanie, descoperită în Suceava

Limuzină de lux furată din Marea Britanie, descoperită în Suceava

Polițiștii de frontieră din Suceava au desfășurat o operațiune pentru a combate traficul internațional de vehicule furate, iar rezultatul acestei acțiuni a fost depistarea unui autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie. În data de 3 ianuarie, în jurul orei 20:30, în localitatea Straja, a fost oprit în trafic un Audi A6 cu plăcuțe de înmatriculare atribuite Irlandei. La volan se afla un șofer în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Suceava.
Mașină declarată furată de la o firmă de leasing din Germania, depistată la frontieră

Investigațiile ulterioare au arătat că autoturismul pe care îl conducea individul figura ca fiind furat, alertă emisă de autoritățile britanice la data de 6 decembrie 2023. Mai mult, mașina avea plăcuțe de înmatriculare false, iar șoferului ăi fusese suspendat anterior permisul de conducere.
Atenție la chilipiruri! Român anchetat după ce a cumpărat un BMW furat

Mașina, evaluată la 58.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituției. În urma acestui incident, polițiștii de frontieră au întocmit un dosar penal pentru tăinuire, conducere fără permis și punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat și cu plăcuțe de înmatriculare false.