Macara prăbușită peste o mașină în București. Unul dintre răniți, transportat inconștient la spital

Un bărbat încarcerat în autoturismul peste care a căzut braţul unei macarale a fost scos din habitaclu inconştient, a fost intubat şi este transportat la Spitalul Universitar, anunţă ISU Bucureşti.

Alți trei bărbaţi care se aflau în autoturism au fost transportaţi la spitale, doi la Floreasca şi unul la Universitar.

Braţul unei macarale s-a prăbuşit, sâmbătă dimineaţă, 2 noiembrie, peste un autoturism în care se aflau patru persoane, în strada Matei Millo, în zona Universitate, la faţa locului fiind trimise echipaje de poliţie şi pompieri.

„În Strada Matei Millo, braţul unei macarale s-a prăbuşit peste un autoturism. La faţa locului acţionează echipe de pompieri şi s-a trimis în sprijin Detaşamentul Special de Salvatori. După evaluarea situaţiei, rezultă că sunt în total patru victime conştiente, din care una încarcerată”, anunța inițial ISU Bucureşti.

Raed Arafat, şeful Departamentul de Situaţii de Urgenţă, a precizat, la Digi 24, că trei persoane din autoturism sunt rănite uşor şi una este în stare gravă.

 

“Este vorba de o componentă a unei macarale care a căzut pe o maşină care se afla în trafic. Este vorba de patru persoane rănite, trei uşor şi una care este în stare gravă, care a fost descarcerată de echipele de pompieri şi SMURD şi a necesitat intubaţia şi va fi transportată către unul dintre spitalele de urgenţă. Este o singură persoană care este în stare gravă şi trei care nu sunt în stare gravă”, a spus Raed Arafat.

El a adăugat că cele trei victime rănite uşor vor fi duse la spital, dar nu sunt în stare critică şi sunt toate conştiente. “Au fost trimise acolo trei maşini de prim ajutor SMURD şi o maşină de terapie intensivă cu medic, care a preluat pacientul grav”, a mai spus el.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?