Microbuz căutat de autoritățile din Marea Britanie, confiscat la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanapalota au descoperit un microbuz marca Mercedes Benz, model Sprinter, în valoare de 11.300 de Euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Luni, 14 decembrie, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român R.F., în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz  marca Mercedes Benz, model Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie.

Nouă vehicule probe într-un dosar penal, oprite la ieșirea din țară

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat pe lângă cartea de identitate şi documentele mijlocului de transport. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că microbuzul figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 09.12.2020.

Persoana în cauză a declarat că este doar șofer, nefiind proprietarul autoutilitarei, și nu știa că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.

Microbuzul  în valoare de  11.300  de Euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar șoferul este cercetat penal pentru infracțiunea de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Microbuz cu români, oprit de la circulație în Germania. Scaunele s-ar fi desprins în cazul unui accident

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!