Skip to content

Microbuz din România, implicat într-un accident grav în Ungaria

Microbuz din România, implicat într-un accident grav în Ungaria

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat într-un grav accident pe autostrada M5 din Ungaria, sâmbătă, 6 ianuarie. Conform Serviciului Național de Ambulanță din Ungaria, cinci persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare critică.

Potrivit informațiilor furnizate de MTI, microbuzul, care tracta o remorcă și se îndrepta spre Szeged, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat în șanț. Ambele vehicule, atât microbuzul cât și remorca, s-au răsturnat. În microbuz se aflau șapte pasageri.

József Hangai, purtătorul de cuvânt al Serviciului regional de salvare, a menționat că două persoane sunt în stare critică, una grav rănită și alte două au suferit răni ușoare în urma accidentului.
Accident cu microbuze în Ungaria. Opt români au fost răniți uşor

Mai multe ambulanțe și elicoptere de salvare din Budaörs și Szentes au fost chemate la fața locului, conform informațiilor furnizate de Hangai.

Persoanele rănite au fost transportate la spital, în timp ce alte două, după ce au fost examinate, au putut rămâne la locul accidentului, a adăugat József Hangai.

Din cauza accidentului, tronsonul afectat al autostrăzii M5 a fost complet închis pentru câteva ore, iar traficul a fost deviat.