Microbuz radiat din circulație în BELGIA, depistat la frontieră. Șoferul susține că l-a cumpărat din Germania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul neînmatriculat.

Marți, 15 septembrie, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, B.I., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în Belgia.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a microbuzului în cauză, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia, începând cu data de 28.08.2020.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autovehiculul, din Germania, plătind suma de 5.800 de euro. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport nu figura ca fiind înmatriculat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

BELGIA: O grupare de români a comis 109 furturi. Prejudiciul este de peste 500.000 de euro

BELGIA: Patronul unei firme construiește un hotel pentru șoferii săi de TIR

Plecați definitiv din Germania? Procedurile pentru reziliere contract telefon, internet, chirie și alte informații importante

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!