Muncitor asiatic, văzut cu o pisică moartă agățată de rucsac. A prins-o ca s-o gătească

Un muncitor de origine asiatică a fost văzut vineri, 3 mai 2022, în Cluj- Napoca cu o pisică atârnând de un rucsac. Sângele curgea din animalul ucis, se pare, cu puțin timp înainte.

Când un șofer i-a atras atenția, el a început să râdă și a făcut semn că este pentru mâncat. Cazul a fost adus în atenția publicului de către o clujeancă al cărui tată l-a văzut pe asiatic în Calea Baciului, la ieșirea din oraș. Femeia a atras atenția asupra acestui caz pe un grup de Facebook și a cerut autorităților să ia măsuri.

„Azi dimineață, tatăl meu a văzut un asiatic ce avea agățat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atârnat de picioarele din spate, încă mai curgea sânge din el și mergea înspre Baciu. Era în coloană, a strigat din mașină la el, iar asiaticul râdea și îi făcea semne că e pentru mâncat. Încercăm să aflăm dacă sunt camere de supraveghere, va fi sesizată poliția și sperăm să îl identifice și să plătească penal idiotul”, a scris clujeanca.

Ea mai susținut că a telefonat la Poliția Animalelor și acolo i s-a spus că sunt raportate multe cazuri , dar autorii nu pot identificați pentru că toți asiaticii arată la fel.

La solicitarea Știri de Cluj, Inspectoratul de Poliției al județului a comunicat că a fost demarată o anchetă.

„În cursul zilei de azi, 3 iunie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că, pe strada Calea Baciului, din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de o altă naționalitate, care ar fi avut agățat asupra rucsacului un exemplar felin ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil animalul fiind decedat”, se arată în răspunsul Poliției.

„În baza sesizării, polițiștii au demarat o anchetă, în vederea stabilirii tuturor aspectelor reclamate, identificării persoanei în cauză, urmând ca odată cu clarificarea tuturor circumstanțelor să fie dispuse măsurile legale”, mai susține IPJ Cluj.

Nu este primul caz de acest fel înregistrat în Cluj. Potrivit Pro TV, în urmă cu doi ani, un bărbat din Gilău a reclamat că vietnamezii angajaţi la o fermă de pui din comună i-au furat câinele legat în lanţ și l-au mâncat.

Polițiștii au deschis atunci un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor fără drept, cu intenţie.

O hunedoreancă s-a pozat fericită lângă o capră neagră din care șiroia sângele

Colaborator al Securității, un comisar a fost uns șef peste Poliția Animalelor

ITALIA. Câinele erou de la Amatrice a fost otrăvit: «Kaos salva oameni, aceiași oameni care acum l-au omorât»

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!