O femeie și-a ascuns fiul de 13 ani în portbagaj ca să-l ducă în Spania

Poliţiştii de frontieră din judeţul Arad au depistat o româncă în vârstă de 32 de ani care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 13 ani.

În data de 21 ianuarie 2020, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat la ieşirea din ţară cetăţeanul român S.C. în vârstă de 26 de ani.

Acesta conducea un autoturism marca BMW înmatriculat în Spania.

În mașină, în calitate de pasageră, mai călătorea şi D.E. în vârstă de 32 de ani, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii au controlat autoturismul şi au descoperit un băiat ascuns sub o pătură în portbagajul autoturismului.

S-a stabilit că acesta este cetăţean român, are 13 de ani şi este fiul pasagerei D.E.

Mama minorului a declarat că dorea să ajungă în Spania împreună cu fiul ei şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea document de călătorie valabil pentru minor şi procură notarială din partea tatălui pentru a putea călători în străinătate.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei cetăţeni și au început cercetările pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

O tânără din România a încercat să ajungă în Franța ascunsă printre pufuleți VIDEO

Prins cu fiica adolescentă ascunsă în mașină. O ducea ilegal în Germania

Copil de cinci ani, ascuns sub bancheta unui microbuz pentru a fi scos ilegal din țară

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?