O româncă și un italian care vindeau cocaină în București și Caracal, arestați preventiv

O româncă și un italian care au vândut cocaină în Bucureşti şi în Caracal pentru suma de 100 de euro pe gram au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri în formă continuată, în urma unor acţiuni organizate de Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Craiova.

Cetăţeanul italian a fost prins în flagrant de către procurori în timp ce vindea 15 grame de cocaină.

„În cauză s-a reţinut că, începând cu luna ianuarie 2022, cei doi inculpaţi au comercializat cocaină contra sumei de 100 euro pentru un gram consumatorilor de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Olt. La data de 02.09.2022, inculpatul cetăţean italian a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de 15 grame cocaină, activitate urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi Caracal, judeţul Olt, în urma cărora a fost descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 200 grame de cocaină”, au informat reprezentaţii DIICOT într-un comunicat de presă.

Cele două persoane, românca Cosmina-Cristina S. și italianul Francesco B., au fost arestate preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunile procurorilor DIICOT Craiova au avut loc cu sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Craiova şi al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Șofer român de TIR, zece ani după gratii. Avea în rezervor 32 kg de cocaină

Peste jumătate de tonă de cocaină, găsită ascunsă în cutii cu banane într-un depozit din Ilfov – VIDEO

ANGLIA: Șofer român de TIR, condamnat pentru trafic de droguri. Cocaina valora 1.000.000 £

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!