OLANDA: Româncă, prinsă la controlul din aeroport cu un pistol ascuns în bagaj

Autoritățile olandeze au depistat pe Aeroportul Schiphol o româncă care avea ascuns în bagaj o armă. Femeia urma să decoleze, iar pistolul a fost observat în timpul scanării genții.

Koninklijke Marechaussee (Jandarmeria olandeză) avea informații cum că românca ar urma să plece din Olanda înarmată.

În urma controlului, ea a fost arestată pe 7 decembrie 2020 în aeroport, iar arma a fost confiscată. Nu se știe motivul pentru care ea a venit înarmată la aeroport, potrivit presei locale care a preluat informația de la Koninklijke Marechaussee.

SPANIA: Operațiune de amploare pentru arestarea unui român implicat în traficul de arme

Cu trei zile mai devreme, pe 4 decembrie, jandarmii olandezi au găsit arme, droguri și cărți de identitate false în timpul controlului la Zevenaar.

Au fost arestați doi bărbați care locuiau în Germania. Șoferul mașinii a prezentat la control un permis de conducere spaniol și o cartea de identitate din România, ambele documente dovedindu-se a fi false.

Celălalt bărbat nu avea niciun document asupra lui, doar o copie a pașaportului stocată în telefonul mobil. În timpul percheziției mașinii, a fost găsit un pistol de alarmă cu gaz, o cantitate mare de pastile de ecstasy, 60 de grame de cocaină și o armă de letală.

Presupuși traficanți români de arme, trimiși în judecată de DIICOT. Au fost filmați de jurnaliști britanici, anchetați încă de procurori

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!