Părinții Alexandrei Măceșanu, citați la DIICOT după ce au refuzat să predea buletinul fetei

Procurorii DIICOT au dispus la data de 2 septembrie 2019 predarea de către familia Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a cărții de identitate aparținând minorei.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, însoțiți de un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane s-au deplasat la domiciliul familiei Măceșanu.

Părinții Alexandrei au fost înștiințați că trebuie să predea actul de identitate și li s-au adus la cunoștință concluziile raportului de expertiză genetică, se arată într-un comunicat DIICOT.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

Polițiștii au încheiat un proces verbal în care a fost consemnată poziția părinților.

Ulterior, procurorii au dispus citarea părinților Alexandrei la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.

Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal, se mai arată în comunicat.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA