Permis de conducere fals cumpărat cu 2.000 de euro din Germania, depistat la Nădlac II

Un cetăţean român care conducea un autoturism folosind un permis de conducere fals a fost depistat de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Luni, 8 august, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania.

La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Grecia.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Persoana a declarat că a obținut permisul de conducere contra sumei de 2000 de euro de la o persoană din Germania.

Polițiștii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.

De asemenea, au demarat cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Permis de conducere fals procurat pentru angajarea în Germania, depistat la frontieră

Permis de conducere fals cumpărat de un român cu 3.000 de euro din Italia

Permis de conducere britanic obținut după preschimbarea unuia românesc fals, depistat în Argeș

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!