Skip to content

Petrecerea cătanelor IT. Foaie verde matostat, în Armată chef am dat – VIDEO

Petrecerea cătanelor IT. Foaie verde matostat, în Armată chef am dat - VIDEO

Zilele trecute, un ofițer de la ISU București a fost bătut de câțiva subalterni pentru că le-a cerut socoteală în legătură cu agapa din curtea unității. S-a lăsat cu dosare penale.

Pesemne, și comandantul Centrului 13 Comunicații și Informatică „Colonel Gheorghe Vișata” din București a citit știrea. De aceea nu s-a împotrivit unui chef cu manele, muzică populară și țipete la microfon ținut în această seară într-o clădire a unității militare.

Centrul 13 face parte din Baza Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației unde se află și Comandamentul Comunicațiilor și Informațiilor.

Păcat că organizatorii, cărora le-a trecut se pare supărarea după ce un coleg de-al lor a fost găsit împușcat în inimă luna trecută în unitate, nu au pus și cântece de cătănie. Poate îi impulsionau pe tineri să se înroleze.

Centrul 13 Colonel Vișata

„Hai, toată lumea! Hei, hei!” se aude în tot cartierul. Mă gândesc că polițiștii n-au cum să-i deranjeze pentru că nu pot intra într-o unitate militară să dea amenzi la Legea 61.
Teroriști germani înarmați până-n dinți, prinși la Porțile de Fier

Or pleca și IT-știi armatei pe front și de aia petrec de zor sau se bucură că ministrul Apărării vrea să dea puteri sporite serviciilor de informații militare.

Sunt curios dacă au invitat și militari străini, parteneri NATO, pentru a-i introduce în celebra ospitalitate românească. Cheful are, totuși, ceva din petrecerile date pe vremuri înainte de plecarea în armată.