Platformă online cu toate informațiile despre COVID-19, lansată de autorități

Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, în colaborare cu Departamentul pentru Situații de Urgență și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat în data de 23 martie o nouă platformă online din ecosistemul de luptă contra efectelor COVID-19 CeMaFac (cemafac.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

cemafac.ro este un ghid simplu și practic bazat pe scenarii posibile prin care populația României poate trece.

Această platformă vă va ghida pentru diferitele situații și vă va aduce mai aproape de măsurile recomandate de autorități pentru o mai bună protejare a familiei și a comunității în această perioadă.

O funcție importantă a soluției cemafac.ro este chestionarul de evaluare simptome dezvoltat în parteneriat cu Departamentul pentru Situații de Urgență pentru a identifica gradul de risc propriu în ideea de a vedea ce pași ai de urmat mai departe, în funcție de starea ta de sănătate și de acțiunile întreprinse în ultima perioadă.

Alte secțiuni din website-ul cemafac.ro tratează subiecte precum transmitere și simptome, cum ne protejăm, adaptare și rezistență, dar și informații folositoare pentru cei care oferă ajutor sau sprijină echipele de intervenție.

cemafac.ro este un proiect realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Venise din Italia

Coronavirus: Armata va patrula pe străzile României. Persoanele peste 65 de ani vor fi izolate la domiciliu

ATENȚIE ce produse cumpărați! Spirt făcut din lichid de parbriz și diluant – VIDEO

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?