Poliția Locală Sector 4 a angajat interlopi. Șeful instituției, prieten la cataramă cu clanul Sportivilor

Șeful Poliției Locale Sector 4, Antonio Goleac, este prieten la cataramă cu interlopii din Clanul Sportivilor, a dezvăluit Libertatea într-un articol publicat în data de 20 iunie.

Jurnaliștii Cătălin Tolontan și Răzvan Luțac de la Libertatea susțin că unii interlopi au fost angajați în Poliția Locală Sector 4, instituție aflată în subordinea Primăriei Sector 4 condusă de Daniel Băluță (PSD).

Sursa foto: Libertatea

Antonio Goleac este fiul șefului ADP Sector 4 și al doamnei care ocupă funcția de subprefect al Bucureștiului.

Marian Goleac, șeful ADP Sector 4 și tatăl șefului Poliției, a fost trimis zilele trecute în judecată de DNA pentr înșelăciune în formă continuată.

El este acuzat că ar fi ocupat timp de 12 ani pe nedrept funcțiile de director general și director general adjunct al ADP Sector 4 pentru că a depus la dosarul de angajare o adeverință prin care se atesta că este absolvent al unei facultăți.

În realitate, el nu terminase nici liceul, diploma de bacalaureat folosită de acesta pentru înscrierea la universitatea respectivă fiind falsă.

Potrvit DNA, inculpatul Goleac Marian ar fi putut ocupa doar funcții de execuție pentru care sunt necesare doar studii gimnaziale, cum ar fi: floricultor, lucrător pentru salubrizare spații verzi, îngrijitor clădiri, fierar betonist, pavator, etc.

Fiul său, șeful Poliției Sector 4, a apărut de mai multe ori în anturajul interlopilor, ultima dată chiar la piscina lui Robert Nica, șeful Clanului Sportivilor.

Antonio Goleac în mijloc, și doi polițiști locali. Sursa foto: Libertatea

Goleac, care conduce un Mercedes de 150.000 de euro, a cerut publicației să elimine fotografiile cu el pentru că nu a avut acceptul lui. Cum era și firesc, jurnaliștii au refuzat din moment ce șeful Poliției Sector 4 este o persoană publică.

Ofițer de poliție judiciară, patron de firmă, prins în flagrant pentru luare de mită

Un polițist leneș a amenințat un martor cu bătaia și pușcăria. Instanța: Nu reprezintă pericol grav

Polițist „loverboy” din Deva, arestat pentru proxenetism

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA