Poliția și Direcția Copilului au început anchete împotriva primarului care și-a chinuit fiica

Premierul Ludovic Orban a condamnat comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și a precizat că acesta nu candidează din partea PNL la alegerile locale, scrie Agerpres.

„Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi… a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a arătat Orban în cadrul unei declaraţii acordate presei.

Și reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud s-au delimitat de comportamentul lui Ogâgău care şi-a filmat fetiţa dezbrăcată şi în genunchi, în timp ce o umilea. El a fost ales primar în 2016 pe listele PNL și consideră că publicarea filmulețului i-a adus prejudicii de imagine fetiței sale.

La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, potrivit sursei citate. A fost nevoit să se suspende din PNL din cauza condamnărilor primite în două dosare penale, dar liberalii nu au nominalizat un alt candidat pentru Primăria oraşului Sângeorz-Băi.


După apariţia imaginilor cu fetiţa primarului, atât Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat anchete.

Imaginile au fost șterse de Youtube care consideră că a fost încălcată politica companiei.

Publicația Adevărul a publicat un articol cu un alt filmuleț, primarul Ogâgău se dezlănţuie într-un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat, se pare la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei de care a divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude printre înjurături în care îl invocă pe Dumnezeu, mormântul mamei şi mama celei vizate,

 

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!