Primăria Timișoara a interzis de astăzi manelele, dedicațiile zgomotoase și grătarele

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a emis marți, 26 noiembrie 2019, o notă  internă prin care „se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timisoara, în aer liber, a grătarelor, proțapurilor și altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum și degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensități deranjante”.

Documentul a fost trimis Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale.

Grătarele făcute în piețe sau pe străzi sunt interzise de 12 ani în Timișoara, dar hotărârea Consiliului Local nu a fost respectată.

De acum încolo, la niciun eveniment organizat în oraș în spații publice deschise nu se vor mai putea asculta manele.

„Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timisoara, în aer liber, precum și practica anunțării de dedicații, indiferent cine și pentru cine le solicită”, conform publicației Opinia Timișoarei.

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată după ce pe Facebook au apărut filmulețe făcute în Piața Traian din oraș în care se auzeau manele și dedicații făcute chiar primarului.

Răpirea lui Salam la Milano. Bătut de Lower Stan, sechestrat de Berică și Versace

„Văzând atâta subcultură injectată în cultură m-am convins că România este în metastază”

Legea Zgomotului, adoptată de plenul Senatului. Noi reglementări și soluții în ce privește tulburarea liniștii publice

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!