Skip to content

Alertă alimentară: Carne tocată, retrasă de Auchan de la vânzare. „Nu o consumați!”

Rechemare carne tocata Auchan

Un sortiment de carne tocată comercializat în rețeaua de magazine Auchan este rechemat de către companie din motive de siguranță alimentară. Suspiciunile privind contaminarea cu un corp străin au determinat inițierea acestei măsuri de precauție. Clienții sunt sfătuiți ferm să nu consume acest produs și să îl returneze la magazin pentru a primi contravaloarea acestuia.

Conform informațiilor publicate pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), grupul Auchan a emis un comunicat privind rechemarea produsului Auchan Carne de vită 500 grame. Produsele afectate de această rechemare sunt cele cu data de expirare 06.06.2024 și fac parte din lotul 4899.
Citiți și: File de somon afumat infectat cu bacterie, retras de pe rafturi

Persoanele care au achiziționat produsul sunt rugate să îl returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de la care l-au cumpărat. Contravaloarea produsului va fi restituită fără necesitatea prezentării bonului fiscal.

Produsul vizat de rechemare este: Auchan Carne tocată de vită 500g, EAN 5941893300493, lot 4899, data de expirare 06.06.2024