Român căutat de polițiștii britanici pentru răpire, arestat la frontiera cu Republica Moldova

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente un tânăr pe numele căruia era emis, de autoritățile din Marea Britanie, un mandat de arestare, predare sau extrădare pentru comiterea infracţiunilor de răpire şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Joi, 20 februarie, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român S.N., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mureş.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului era emisă, din data de 18 februarie 2020, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autorităţile din Marea Britanie, pentru săvârşirea infracţiunilor de răpire şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Tânărul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Iaşi, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Român dispărut de patru luni de pe un feribot pe ruta Olanda- Anglia, de negăsit

ANGLIA: Asistentă-șefă din România, judecată pentru neglijență în serviciu după ce o pacientă a murit

Student român din Anglia, amendat de 50 de ori pentru parcare ilegală. Nu are permis, nici mașină

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?