Skip to content

Român plecat la muncă în Spania, dat dispărut de familie

Român plecat la muncă în Spania, dat dispărut de familie

Un tânăr originar din Miercurea-Ciuc, care se afla în străinătate pentru a lucra, a fost declarat dispărut de către familia sa, deoarece nu a mai putut fi contactat. Polițiștii cer sprijin pentru a-l găsi.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat că polițiștii din Miercurea-Ciuc au fost alertați de către membrii familiei și prieteni că Tinca Paul-Cătălin, în vârstă de 28 de ani, care lucra în Spania, nu a mai putut fi contactat începând cu data de 23 septembrie 2023.
Român care se întorcea de la muncă din Franța, dispărut în Germania

Polițiștii îi roagă pe cei care dețin informații despre acest bărbat să sune la numărul unic de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție.

Semnalmentele care pot ajuta la identificarea tânărului sunt următoarele: înălțimea de 1,80 metri și o greutate aproximativă de 80 de kilograme, constituție robustă.
Un român aflat în Belgia a dispărut după ce a plecat de la muncă

De la începutul anului, IPJ Harghita a primit și alte trei sesizări similare despre persoane care au plecat la muncă în străinătate și nu au mai putut fi contactate de către familiile lor.

Aceste cazuri includ doi bărbați din Odorheiu-Secuiesc care au plecat la muncă în Olanda și Danemarca, precum și un bărbat din localitatea Șimonești, care se întorcea acasă din Franța și ar fi dispărut pe teritoriul Germaniei.