Român prins la volan cu permis suedez fals, arestat în Olanda

Poliția olandeză a arestat joi, 12 decembrie, la Otterlo, un bărbat din România, după ce acesta a prezentat un permis de conducere suedez fals.

În timp ce monitorizau traficul, agenții au observat o mașină care avea plăcuțe olandeze de înmatriculare pentru export. „Aceste vehicule sunt întotdeauna interesante, pentru că trebuie îndeplinite anumite cerințe legale”, a scris poliția pe Facebook.

Potrivit poliției, șoferul mașinii și pasagerul aveau un aspect „est-european” și tocmai din acest motiv li s-a părut ciudat când li s-a prezentat un permis suedez.

„Când am cerut șoferului permisul și ni s-a înmânat permisul de conducere suedez, acest lucru ni s-a părut ciudat”, au mai scris polițiștii.

“Deoarece naționalitatea și statutul de rezidență nu pot fi determinate pe baza permisului de conducere, agenții au solicitat și un document de călătorie pentru inspecție. Șoferul a înmânat o carte de identitate românească”, continuă postarea.

Polițiștilor li s-a părut nepotrivită combinația permis de conducere suedez – carte de identitate românească și au cerut opinia unei expert care a descoperit că permisul de conducere suedez era fals.

Românul a fost arestat și dus la secție pentru a da explicații privind posesia documentului fals.

Sofer român, arestat în Olanda. Conducea un camion frigorific în care erau ascunși 25 de migranți

Cei mai fericiţi oameni din UE trăiesc în Belgia, Olanda şi Austria

Olanda: Remorca unui camion condus de un român, distrusă după o frânare bruscă

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?