Româncă, căutată de POLIȚIA daneză pentru furt. Acționa împreună cu trei bărbați

Poliția daneză caută doi bărbați și o femeie suspectați a fi autorii unor furturi comise în zona orașului Copenhaga în dauna unor cetățeni bătrâni. Unul dintre suspecții din acest caz, un bărbat de 46 de ani, a fost arestat recent.

La începutul acestei săptămâni, poliția căuta trei bărbați și o femeie suspectați că au comis mai multe furturi în Søborg, Herlev și Ballerup.

Vineri, unul dintre cei patru suspecți, un bărbat de 46 de ani, a fost încarcerat timp de 14 zile, a informat Parchetul din Copenhaga.

La începutul acestei săptămâni, forțele de poliție declarau că fac anchete în șapte cazuri referitoare la furtul a circa 50.000 de coroane daneze (6.700 de euro). La acel moment, totalul era numai provizoriu.

Banda le fura bătrânilor codul PIN la casele de marcat dintr-un supermarket, apoi îi urmăreau și le sustrăgeau cardurile bancare.

Comisarul Jørn Møller Nielsen de la Poliția din Copenhaga anunță că femeia este româncă și a intrat în Danemarca în octombrie.

La începutul săptămânii nu era clar cine sunt cei trei bărbați și unde au stat cei patru, însă odată cu arestarea bărbatului de 46 de ani lațul se strânge în jurul bandei de infractori.

Dacă aveți informații privind aceste persoane, puteți telefona la numărul +45 43 86 14 48 sau la orice secție de poliție.

Danemarca introduce controale la frontiera cu Suedia și le prelungește pe cele de la granița cu Germania

DANEMARCA: Firmă de curățenie, suspectată că folosește ilegal muncitori români – VIDEO

Danemarca: Un român a câștigat în instanță dreptul de a primi un salariu rezonabil  

DANEMARCA: Ce documente trebuie să obțineți pentru a locui și munci legal

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?