Româncă, soția unui sirian, prinsă la frontieră cu un sfert de milion de euro în drum spre Istanbul

În data de 4 decembrie 2019, ora 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat înmatriculat în România cetățeanul sirian H.A., în vârstă de 37 ani.

Acesta era în mașină împreună cu soția sa, cetățeanul român H.N., în vârstă de 38 de ani, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Acţionând în baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului şi persoanelor au descoperit ascunși pe corpul femeii 242.000 de euro.

La cercetări, cei doi soţi au declarat că banii le aparțin şi intenţionau să îi folosească pentru achiziţionarea unui apartament în Istanbul – Turcia.

Ei nu au putut justifica legalitatea provenienței și destinația sumei de bani, așa că aceștia au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră îi cercetează pe cei doi soți pentru evaziune fiscală și schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri.

Cum să faci 280.000 de euro într-o lună vânzând mașini second-hand

Român prins la frontiera Vărşand cu o semiremorcă încărcată cu calorifere furate din Franța. Și camionul era furat

Pasagerul unui autocar cu destinația Turcia, prins cu 165.000 de dolari și 25.000 de euro ascunși pe corp și în bagaje

Jihadistul Zoltan din Popești-Leordeni, pasionat de bombe și imagini cu oameni decapitați de ISIS

Falși oficiali francezi au cerut 80 de milioane de euro pentru eliberarea unor prizonieri ISIS inexistenți

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?