Scene de Vestul Sălbatic într-un local din Texas

Un tânăr înarmat și mascat care a intrat într-un local din Houston, Texas, pentru a-i jefui de clienți, a fost împușcat mortal, din spate, de unul dintre aceștia.

Confruntarea pistolarilor a avut loc pe 5 ianuarie 2023, în jurul orei 23.30. După ce l-a împușcat pe mascat de mai multe ori, pistolarul, în vârstă de 46 de ani, a returnat clienților banii pe care tâlharul îi luase.

În stânga, localul în care a avut loc incidentul (Foto: Google Maps)

În momentul în care a sosit poliția, Eric Eugene Washington, în vârstă de 30 de ani, mascatul era deja mort. Lt. R. Wilkens de la Poliția din Houston a declarat pentru NBC News că se crede că tâlharul flutura de fapt „o armă din plastic”.

În urma incidentului, anchetatorii au publicat o fotogafie a pistolarului pentru a-l identifica și interoga, mai ales că a dispărut de la locul crimei, dar după ce a retunat banii clienților.

Foto: Poliția din Houston

După câteva zile de la incident, avocatul pistolarului a contactat Poliția din Houston și le-a spus că clientul său dorește să stea de vorbă cu investigatorii.

Coform unui comunicat al Poliției, bărbatul s-a prezentat pe 9 ianuarie la sediul instituției pentru a fi interogat. În urma consultării cu procurorul, dosarul va ajunge pe masa marelui juriu.

În SUA, marele juriu este alcătuit din 23 de persoane care stabilesc dacă dosarul va ajunge sau nu în instanță. De aceea, pistolarul nu a fost arestat sau acuzat încă, iar identitatea sa nu a fost dată publicității.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!