Skip to content

Schimbări surprinzătoare în echipele Olandei și României pentru meciul din această seară

Schimbări Surprinzătoare în Echipele Olandei și României pentru Optimea de Finală la EURO 2024

Antrenorul Olandei, Ronald Koeman, a făcut trei schimbări neașteptate pentru meciul din optimile de finală împotriva României la Campionatul European, ce are loc chiar în aceste momente. Printre schimbări, se numără includerea atacantului Steven Bergwijn, care nu a jucat încă la EURO 2024, în locul lui Donyell Malen, informează Associated Press.

Olanda vine după o înfrângere cu 3-2 în fața Austriei în ultimul meci din grupă și a reușit să se califice în fazele eliminatorii ca una dintre cele mai bune echipe clasate pe locul trei.

Schimbările în echipa Olandei

Ronald Koeman a decis să-l includă pe Steven Bergwijn pentru a aduce un plus de energie în atac. De asemenea, Denzel Dumfries revine pe poziția de fundaș dreapta, în timp ce Lutsharel Geertruida este lăsat pe banca de rezerve. O altă schimbare notabilă este înlocuirea lui Johannes Veerman cu Xavi Simons, pentru a aduce mai multă creativitate la mijlocul terenului.

Schimbările în echipa României

România, care a terminat pe primul loc în grupă, sub conducerea antrenorului Edward Iordănescu, a făcut două schimbări față de remiza cu Slovacia. Vasile Mogoș și Dennis Man intră în locul lui Florinel Coman și al suspendatului Nicușor Bancu. Echipa României speră să mențină forma bună și să avanseze în sferturile de finală.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!