Poliția și procurorii din Camden County, statul New Jersey, caută în continuare o româncă care a dispărut  acum șapte luni.

Într-o conferință de presă din 10 decembrie 2019, procurorii au anunțat că femeia a fost văzută ultima oară în data de 3 mai 2019 în localitatea Berlin Township,Camden County, statul New Jersey.

Georgiana Schinteie are 37 de ani și este din Reșița.

Porivit nj.com care citează poliția și procuratura din Camden County, Georgiana Schinteie a fost ultima văzută în apropierea parcului de distracții Diggerlandas, pe Pineridge Drive.

Procurorii din Camden County și ofițerii din cadrul Berlin Township Police Department cer ajutorul publicului pentru găsirea reșițencei.

Anchetatorii cred că ea este în pericol și are nevoie de asistență medicală. Vorbește engleza cu accent românesc, susțin investigatorii.

Georgiana Schinteie are 1,60 m, 77 de kg, este șatenă și are ochi căprui. Are o mică cicatrice lângă ochi și aluniță pe bărbie.

Persoanele care pot da relații trebuie să sune la 911.

Alte numere de contact sunt: 856-650-6398 la detectivul Tanner Ogilvie din cadrul Procuraturii din Camden County, 856-767-5878 interior 214 la lt. Ron Silvestro din cadrul Berlin Township Police Department și 609-882-2000 interior 2554 la Unitatea pentru Persoane Dispărute din cadrul New Jersey State Police.

Informații pot fi trimise și prin email la ccpotips@ccprosecutor.org sau missingp@gw.njsp.org.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?