Skip to content

Autoturism de lux din Germania, găsit în România în ziua în care a fost declarat furat – VIDEO

Tesla furata din Germania

O acțiune a polițiștilor de frontieră din Huși, desfășurată marți, 2 aprilie, a dus la recuperarea unui autoturism marca Tesla declarat furat din Germania în aceeași zi.

Acționând pe baza unei informații, polițiștii au organizat o razie pe raza municipiului Huși, unde au identificat autoturismul Tesla cu numere de Germania, fabricat în 2022. Bărbatul care conducea mașina a declarat că a împrumutat-o de la patronul său, care o achiziționase în leasing.
Citiți și: Mașini de lux furate din Germania, depistate în România. Valoarea autoturismelor este de peste 260.000 de euro

De asemenea, șoferul le-a declarat polițițștilor că nu știa că autoturismul era furat sau implicat în vreun litigiu. Însă verificările în bazele de date au scos la iveală că acesta figura ca furat, alerta fiind introdusă de către autoritățile germane chiar în acea zi.

Autoturismul, în valoare de 200.000 de lei (peste 40.000 de euro), a fost indisponibilizat, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru furt, informează un comunicat de presă al Poliției de Frontieră Română.