Skip to content

Accident grav între două camioane în Franța. Doi români au murit

Accident Franta soseaua 142 soferi de camion

Două camioane s-au ciocnit pe șoseaua D142, între Melun și Fontainebleau, departamentul Seine-et-Marne, vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 22. În cabinele celor două camioane de 38 de tone, ambele înmatriculate în Franța, se aflau în total patru persoane. Toate au pierit. Printre victime se află și români.
Citiți și: Accident grav pe A1 în Germania. Un șofer român de camion, grav rănit

Când au ajuns pompierii la locul accidentului, au găsit două persoane aruncate din cabină și alte două încarcerate. Doi bărbați au murit pe loc. O femeie mai era în viață, dar cu numeroase răni. Echipajele de salvare au încercat tot posibilul să o salveze, fără succes.
Citiți și: Microbuz din România, implicat într-un accident grav în Ungaria

Potrivit primelor informații din anchetă, unul dintre cele două camioane ar fi virat spre stânga, moment în care s-a ciocnit cu camionul care venea din sens opus. Tot conform primelor constatări, unul dintre camioane era condus de un șofer român. Pasagera sa era de aceeași naționalitate, relatează presa franceză. Ocupanții celuilalt vehicul nu au putut fi identificați cu certitudine până în prezent.
Citiți și: Înmatricularea autoturismului, accidente, limite de viteză în Franţa

Coliziunea dintre cele două camioane care transportau colete s-a petrecut pe teritoriul localității Fontainebleau, pe o porțiune a drumului cu o pantă de 11%. Conform statisticilor consiliului departamental, pe această secțiune de drum circulă zilnic puțin peste 13.000 de vehicule, dintre care 9% sunt camioane, informează Le Parisien.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!