Trei autoturisme căutate în Germania, descoperite la Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac I și Nădlac II au descoperit la controlul de frontieră trei autoturisme căutate de către autorităţile din Germania.

Sâmbătă, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean român în vârstă de 24 de ani. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania la data de 5 februarie 2021.

Șoferul a declarat că tatăl său a cumpărat mașina din Germania şi nu știa că aceasta ar fi fost căutată de către autorităţi.

GERMANIA: Doi români, arestați în cadrul unor controale efectuate în gări. Unul nu-și plătise o amendă de 300 de euro

În același punct de frontieră, polițiștii de frontieră au verificat astăzi, 14 februarie, documentele unui cetățean român în vârstă de 41 de ani care se afla la volanul unui autoturism marca Audi A4 înmatriculat în Germania.

Un caz similar s-a înregistrat în data de 13 februarie 2020 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Polițiștii de frontieră au identificat un autoturism marca Audi A7 înmatriculat în Germania. Șoferul era un cetățean român în vârstă de 24 de ani.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că ambele autovehicule figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alerta fiind introdusă de autorităţile germane.

Fată de 17 ani, găsită la frontieră ascunsă într-un microbuz. Voia să ajungă ilegal în Germania împreună cu iubitul ei

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!