Trei căței și o pisică, salvați de pompieri dintr-o casă cuprinsă de flăcări din Vrancea

Pompierii militari au salvat luni, 3 februarie, trei căţei şi o pisică dintr-o locuinţă din oraşul Odobeşti cuprinsă de flăcări. Animalelor le-au fost efectuate manevre de resuscitare după ce au fost intoxicate cu fum, informează ISU Vrancea.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a produs într-o gospodărie în cartierul Satu Nou. Pentru stingerea acestuia au intervenit patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

„Forţele de intervenţie, sprijinite de S.V.S.U. Odobeşti, au acţionat pentru localizarea şi limitarea efectelor incendiului care se manifesta la acoperişul unei locuinţe cuprinzând o suprafaţă de 100 mp. Totodată, din cauza emoţiilor puternice, o femeie în vârstă de 69 de ani a fost asistată de paramedici, care i-au acordat primul ajutor calificat şi au transportat-o la spital pentru îngrijiri de specialitate (…)

Doi dintre căţeluşi şi pisica au avut nevoie de resuscitare deoarece erau intoxicaţi cu fum. Spre fericirea stăpânei necuvântătoarelor, acestea au răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, aflându-se acum în afara oricărui pericol. Femeia le-a mulţumit salvatorilor, zicându-le că la necaz singurii care îi stau aproape sunt cei patru prieteni patrupezi. Doar ei îi ştiu supărările care azi au lăsat-o fără bunurile muncite o viaţă”, scrie în informarea ISU Vrancea, postată pe Facebook.

Incendiul, stins după mai mult de două ore, a afectat circa 100 mp din acoperişul construit din lemn cu învelitoare din tablă, dar şi bunuri de uz casnic şi gospodăresc.

VIDEO – O cățelușă a fugit un km ca să fie alături de puii ei salvați de jandarmii montani

LIVERPOOL: Doi FRAȚI ROMÂNI au aruncat o cățelușă de la balcon și i-au înjunghiat stăpânii

Adopta pisici pe internet pentru a le schingiui și omorî. Timișorean, trimis în judecată

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?