Tupeu de consilier parlamentar PSD oprit de Poliție: „Aştept pe unu’ să-mi bage gaze, în p..a mea!”

Consilierul pe probleme de sport deputatei PSD Laura-Mihaela Fulgeanu-Moagher s-a rățoit la polițiștii de la Rutieră care l-au oprit pentru că oprise mașina într-un loc interzis.

Enervat că a fost tras pe dreapta, Lucian Rădulescu a încercat să se folosească de calitatea de consilier parlamentar pentru a-i intimida pe oamenii legii.

„Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine. Hai cu mine să-ţi arăt ceva, vino încoa’! ”, le-a spus acestora arătându-le legitimația de la Camera Deputaților.

„Aştept pe unu’ să-mi bage gaze, în p..a mea!”, a strigat către polițiști.

Incidentul a avut loc pe 3 septembrie în comuna prahoveană Păulești.

Imaginile au fost distribuite pe Facebook de Marian Godină.

Lucian Rădulescu are 45 de ani este și a fost, conform declarației de interese din 2018, președintele PSD Ploiești, o funcție neretribuită. El a demisionat din PSD în urmă cu cinci luni, susțin jurnaliștii de la Adevărul.

În declarația de avere, el menționează că este director adjunct al CSM Ploiești de unde nu primește niciun ban.

Astăzi, 4 septembrie, deputata Fulgeanu-Moagher s-a arătat indignată de atitudinea celui care-i dădea sfaturi în domenii sportive.

„Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile. Acest lucru trebuie evitat de către orice șofer oprit în trafic, la un control de rutină, cu atât mai mult de către o persoană care deține, temporar, o funcție într-o instituție de stat!”, a declarat parlamentarul.

Deputata PSD a mai adăugat că a decis să încheie orice colaborare Rădulescu. Înainte de a fi aleasă, ea a fost director al Parcului „Constantin Stere, vicepreședinte și secrtar județean al PSD Prahova.

Reprezentanții IPJ Prahova au declarat pentru publicația Observatorul Prahovean că la intervenția echipajului de poliție, Rădulescu a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

„Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză”, se mai arată în comunicatul IPJ.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA