Un autoturism în valoare de 40.000 de euro, furat din Italia, a fost confiscat de Poliția de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeul de Sus au depistat în trafic un cetăţean român la volanul unui Range Rover căutat de autoritățile italiene.

Vineri, 14 februarie, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vişeul de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a declanșat o acțiune în vederea combaterii traficului internaţional de autoturisme furate.

În acest context, în jurul orei 07.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza localității Vişeul de Sus, un autoturism marca Range Rover, înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român D.T., în vârstă de 38 de ani.

Șoferul nu a putut prezenta documentele mașinii, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date.

Astfel au constatat că maşina figurează ca fiind bun pentru confiscare, alerta emisă de autorităţile din Italia la începutul lunii februarie 2020.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar șoferul este cercetat de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Un șofer român s-a răsturnat cu camionul într-un canal din Italia

Pensionar de 90 de ani, prins pe contrasens pe o autostradă din Italia: „Cer scuze, e vremea să pun în cui cheile mașinii” – VIDEO

BMW căutat în Italia, descoperit într-o curte din județul Vaslui

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?