Un cetățean moldovean, în stare de ebrietate, a încercat să intre ilegal în România traversând înot Prutul

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați – rutier au depistat un bărbat, aflat  într-o avansată stare de ebrietate, care a încercat să intre ilegal în România, traversând înot râul Prut.

Duminică,14 iulie, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării atribuțiilor specifice în zona de responsabilitate, au depistat și reținut, în dreptul podului de peste râul Prut, pe teritoriul României, un bărbat care nu-şi justifica prezenţa în zonă.

Acesta avea hainele ude, emana o puternică halenă alcoolică și nu avea documente de identitate asupra sa, fapt pentru care a fost condus la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Galați – rutier în vederea stabilirii identităţii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta este cetățean din R. Moldova, se numeşte B.I. şi are 43 de ani.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a vrut să vadă dacă poate înota de pe un mal pe altul al râului Prut.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intrarea în țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

În baza acordului de readmisie încheiat între C.E. şi R.Moldova, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.

Şofer băut, reţinut cu greu de poliţişti în Moldova. Îl muşca pe unul de deget – VIDEO

Marea Britanie: Peste 500.000 de euro, confiscați fiului fostului premier al Republicii Moldova

Autoritățile spaniole au confiscat 2.700 de kg de marijuana de contrabandă. Cetățeni români și moldoveni, printre membrii grupării

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?