Un grec a fost prins la frontieră cu un autoturism furat din Belgia. Mașina valorează circa 50.000 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean grec care s-a prezentat la control la volanul unei mașini Mercedes, în valoare de circa 50.000 de euro, căutată de autorităţile din Belgia, alerta fiind dată în aceeaşi zi.

Miercuri, 15 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean grec, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, fabricat în anul 2018.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că vehiculul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, la data de 15.01.2020.

Cetăţeanul grec a declarat polițiștilor că a achiziționat autoturismul din Grecia și nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 50.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T. P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Doi români au rămas fără mașini la frontieră. Autoturismele erau căutate de autoritățile din Marea Britanie

Doi români s-au întors în țară cu mașini furate din Olanda și Anglia

Autoturism în valoare de peste 40.000 de euro, căutat de autoritățile din Italia, depistat la frontieră

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA