Un pensionar, în genunchi în fața Vasilicăi Dăncilă: „Adorm gândindu-mă la dumneavoastră” – VIDEO

Prim-ministrul Vasilica Dăncilă a fost sâmbătă, 11 mai 2019, în vizită la Satu Mare.

A fost însoțită de ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, ministrul Apărării Gabriel Leș, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, și secretarul de stat Florin Iura de la Finanțe.

Nici candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Natalia Intotero, fost ministru al Românilor de pretutindeni, nu a lipsit.

În timpul întâlnirii de la Prefectura Satu Mare, un pensionar și-a manifestat dragostea pe care o nutrește față de Vasilica Dăncilă.

Dragoste, de care știe și soția lui.

Declarația de dragoste a pensionarului, care s-a pus în genunchi în fața unui premier analfabet funcțional, a devenit virală:

„Am vrut să vă aduc un buchet de flori, dar soţia mi-a zis: «Da lasă, nu îi aduce, pentru că şi aşa nu o să te lase să te apropii de doamna prim-ministru» .”

„Nu v-am adus flori, dar florile pe care eu vi le ofer sunt aici, a spus el, arătând spre inimă”.

„Când dumneavoastră sunteţi la televizor (…) soţia, se uită, cu coada ochiului, că oare nu intru în ecran?”

„Nu ştiu când o să vă mai văd. Vreau să vă ating şi să-mi întindeţi mâna. ”

„ Îmi cer scuze că am făcut aceste paranteze, dar vă iubesc tare mult şi adorm gândindu-mă la acei netrebnici care ne trag înapoi.”

„Şi mă gândesc la dumneavoastră, poate adormim în acelaşi timp.”

„Doamna prim-ministru, dumneavoastră ce mai faceţi, cum sunteţi cu sănătatea? Și o să fiu onorat să îmi spuneţi între patru ochi”.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA