Un primar și-a chinuit copila în timpul concediului. Dezbrăcată, cu mâinile sus și fața la perete, fata era obligată să repete că nu este figurantă

Primar al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, și candidat pentru un nou mandat a filmat monetul în care și-a umilit fiica. Copila este dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile deasupra capului.

În imaginile video realizate de Ogâgău și apărute în spațiul public se aude cum fetița sa repetă aproape plângând: „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”.

Tatăl său îi ordona ce să repete: „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” ,„Și de acum îs cuminte”, „Și nu mai sunt dezordonată”, „Nu mai sunt o fițioasă” și „Nu mai sunt o figurantă”.

Traian Ogâgău (sursa foto: Facebook)

Potrivit Hotnews, primarul din Sângeroz-Băi recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea „nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

Primarul Traian Ogâgău,susținut de PNL, dă vina pe PSD pentru apariția filmului în spațiul public. El acuză că PSD „terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai degrabă pare să își justifice atitudinea față de fiica sa.

„Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, spune Ogâgău într-un comunicat, preluat de sursa citată.

O fetiță de șase ani a salvat o alta de patru ani din ghearele unui agresor sexual

Consilier la Protecția Mediului, arestat pentru pornografie infantilă. Peste 4.000 de fișiere cu cumnata sa minoră

Închisoare cu executare pentru o mamă care și-a abandonat fetița și nu i-a plătit pensie alimentară

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!