Un rom s-a rugat cântând în biserică să moară toți românii de coronavirus – VIDEO

Un rom în vârstă de 28 de ani din comuna Cetate, județul Olt, s-a filmat în biserică în timp ce cânta o rugăciune în care îi cerea lui Dumnezeu să dea noul coronavirus către români și să păzească țiganii de boală.

Polițiștii au aflat despre această filmare abia zilele trecute și l-au amendat astăzi, 21 aprilie, cu 200 de lei. Legea prevede în acest caz o amendă maximă de 1.000 de lei.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării nu a avut până acum nici o reacție.

Tânărul venea des la biserică pentru a face curățenie. Filmarea a fost făcută pe 20 februarie 2020, potrivit Poliției doljene.

Doamne, Dumnezeul nostru, ne rugăm ţie, Împărate Ceresc, fereşte-ne pe noi ţiganii de virusul acesta şi îl dă către români. Ca să moară toţi românii şi ţiganii să trăiască. Slavă Ţie, Doamne, slavă Ţie!

„În cursul zilei de luni, 20 aprilie, polițiștii Secţiei 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat s-a filmat în incinta unei biserici din Cetate în timp ce profera expresii de natură să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora. „, a declarat pentru publicația Gazeta de Sud purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Primarul din Târgu Mureș: „Țiganii sunt o problemă serioasă a României și ne facem că nu vedem?!”

ITALIA: Experiență neplăcută la volan. „Era o țigancă, sau în orice caz cu trăsături de româncă”

Jigniri rasiste la adresa unui arbitru român în Irlanda de Nord: ”Ţigan român nenorocit!”. Autoarea și-a cerut scuze

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!