Un tânăr din Arad s-a oferit să ajute cu bagajele o pensionară, apoi i-a furat portofelul

O pensionară din Arad a rămas fără pensie chiar în ziua în care şi-a primit banii, după ce s-a oferit să recompenseze un bărbat care a ajutat-o la bagaje, însă care a văzut că femeia are o sumă mare în portofel şi i l-a furat.

Incidentul a avut loc marţi seara, iar victima a alertat un echipaj de jandarmi prezent pe stradă. Aceştia au văzut un tânăr ce alerga de-a lungul unei străzi şi au pornit în urmărirea suspectului, care a fost imobilizat.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, a observat o femeie care se chinuia să transporte mai multe bagaje şi un cărucior în care avea un copil şi s-a oferit să o ajute până la o staţie de autobuz.

Pentru fapta sa, femeia a decis să-l recompenseze cu o sumă de bani pe care i-a scos din portmoneu şi i-a oferit acestuia.

Bărbatul a văzut că în portmoneu sunt mai mulţi bani şi, profitând de un moment de neatenţie din partea femeii, i-a sustras portmoneul în care avea 950 lei, după care a luat-o la fugă“, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Daniel Monoranu.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar portofelul cu întreg conţinutul a fost restituit victimei.

Nu vă lăsați îmbrățișați de necunoscuți! Riscați să rămâneți fără bunuri de valoare

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?