Skip to content

VIDEO – Camion cu țigări de contrabandă în valoare de peste 1,5 milioane euro, depistat la frontieră

Camion cu țigări de contrabandă în valoare de peste 1,5 milioane euro, depistat la frontieră

Poliţiştii de frontieră  au descoperit, în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui autocamion, care figura ca fiind încărcat cu produse de igienă personală, sute de mii de pachete cu țigări pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

Camion cu țigări de contrabandă în valoare de peste 1,5 milioane euro, depistat la frontieră

Sîmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 12.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean bulgar în vârstă de 51 de ani. Șoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse de igienă personală, din Bulgaria în România.

În urma efectuării controlului amănunțit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în compartimentul pentru marfă, în spatele paleților cu șervețele umede (metoda capac), mai multe baxuri ce conțineau 384.000 de pachete cu țigări, fără a avea aplicate marcaje fiscale.

Camion cu țigări de contrabandă în valoare de peste 1,5 milioane euro, depistat la frontieră

Țigările, în valoare totală de peste 1.500.000 de euro (7.680.000 lei), cât și autocamionul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor la sediul I.T.P.F. Giurgiu.

În cauză, se efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar, sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru încălcarea prevederilor Codului Vamal, informează Poliția de Frontieră Română.

Șofer român de TIR, amendat cu 2.000.000 de euro pentru contrabandă cu țigări

Șofer de TIR din Arad, arestat pentru contrabandă. Transporta țigări în valoare de peste 1.000.000 de euro

Comerciant român din Londra, prins cu vodcă contrafăcută, țigări și vin de contrabandă

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!