Skip to content

VIDEO/Migrant ascuns în portbagajul suplimentar al unei mașini, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar al unui autoturism, care era montat pe plafonul acestuia.

Vineri, 6 august, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean din Georgia, în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar, montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat.

S-a stabilit că persoana depistată ascunsă este un cetăţean sirian, în vârstă de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna – Bulgaria și urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Migranți înfășurați în folie de aluminiu, găsiți la frontieră ascunși într-un TIR

Închisoare și interdicție de intrare în Franța pentru un traficant român de migranți

SPANIA: Rețea de români care exploata imigranți, destructurată. Victimele, obligate să muncească până la epuizare – VIDEO