Skip to content

Zboruri anulate și întârzieri majore la aeroportul din Manchester din cauza unei pene de curent

Zboruri anulate Manchester

Duminică, zborurile care plecau de la Aeroportul Manchester din Marea Britanie au fost afectate de anulări și întârzieri majore din cauza unei pene de curent în zonă, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului.

Un număr semnificativ de zboruri, în special cele din Terminalele 1 și 2, au fost fie întârziate sau anulate, a precizat purtătorul de cuvânt. Perturbarea a fost raportată inițial de Sky News, care a informat că o problemă cu alimentarea cu energie electrică a afectat aeroportul și alte clădiri din zonă. Deși alimentarea cu energie electrică a fost restabilită, impactul se va resimți pe parcursul întregii zile.
►►► Erori la sistemul de control electronic de frontieră în aeroporturile din Regatul Unit

„Pasagerii care urmează să călătorească din Terminalele 1 sau 2 sunt sfătuiți să contacteze companiile aeriene înainte de a veni la aeroport. Pasagerii care urmează să zboare din Terminalul 3 ar trebui să vină la aeroport conform programului normal, cu excepția cazului în care sunt sfătuiți altfel de către companiile aeriene, dar ar putea fi afectați de întârzieri”, a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Autoritățile aeroportuare fac tot posibilul pentru a minimiza disconfortul pasagerilor și pentru a restabili programul normal de zbor cât mai curând posibil. Pasagerii sunt sfătuiți să urmărească actualizările și să mențină contactul cu companiile aeriene pentru informații suplimentare și instrucțiuni.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!