Zi de instrucție. Angajat român al unei firme, lecție de furt dată unui coleg nepalez

Un angajat al unei firme deținută de Consiliul Local Galați a fost filmat în timp ce își învăța colegii nepalezi să fure benzină. Toți lucrau la societatea care se ocupă cu întreținerea spațiilor verzi din oraș.

„You understand, speak, no work … little benzin, no problem”, spune acesta în timp ce sustrage combustibil, scrie Adevărul.

Gospodărie Urbană SRL este o societate comercială care a fost înființată în 2010 în baza unei hotărâri a Consiliului Local Galați.

Din cauza lipsei de muncitori calificați sau necalificați care să taie iarba, conducerea firmei a decis să aducă 30 de muncitori din Nepal. Aceștia au acoperit vidul de personal lucrativ la nivelul Serviciului Administrare Spaţii Verzi, mai precizează sursa citată.

Nu mult i-a luat unui angajat român al SC Gospodărie Urbană SRL să își învețe colegii din Nepal cum să sustragă benzina folosită la motocositoare.

Angajat român: No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work.

Angajat nepalez: Director, no problem?

Angajat român: You understand, speak, no work … little benzin, no problem

Imaginile au ajuns şi directorul firmei Consiliului Local care a decis ca muncitorul român să fie urmărit. În urma anchetei disciplinare a fost concediat chiar dacă era un angajat cu vechime. Fusese prins în flagrant cu zece litri de benzină în rucsac.

Contract românesc, muncă în Italia: 400 de muncitori, plătiți la negru cu salarii italienești

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!