ACCIDENT TRAGIC în Suceava: Cinci tineri au ars de vii după ce mașina lor s-a ciocnit cu o utilitară

Cinci tineri au murit într-un accident rutier care a avut loc pe drumul ce leagă Suceava de Gura Humorului. Maşina în care se aflau aceştia a intrat pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară, după care a luat foc. Victimele se întorceau de la un club, unde au petrecut noaptea de Halloween, informează Mediafax.ro.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut din cauza vitezei, însă nu exclud nici posibilitatea ca tânărul care conducea autoturismul care a luat foc să fi consumat alcool.

“Accidentul s-a petrecut pe DN 17 care leagă Suceava de Gura Humorului, la intrare în comuna Ilişeşti, într-o curbă la dreapta. Autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani din Gura Humorului, cel mai probabil din cauza vitezei, a pătruns pe contrasens, a lovit o autoutilitară şi apoi a ricoşat în maşina aflată în spatele autoutilitarei. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a luat foc, iar toate persoanele aflate în maşină au decedat. Deocamdată nu se ştie dacă acestea au murit în urma impactului sau au decedat carbonizate, după ce maşina a ars în întregime. La această oră, poliţiştii lucrează la identificarea persoanelor aflate în autoturismul care a ars în întregime. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă” a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, subcomisar Ionuţ Epureanu.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *