Aeroportul Otopeni: Un român sosit din Olanda a furat geamantanul unui cetățean turc

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă-Otopeni au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt pe numele unui cetăţean român, care după ce a efectuat formalităţile de intrare în ţară, a sustras un bagaj de cală care aparţinea unui cetăţean turc.

În data de 10 iulie .2019, la ora 13.15, la Punctul de Trecere a Frontierei  Aeroport Henri Coandă – Otopeni s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, pe  sensul  de intrare în ţară, din direcţia Eindhoven, cetăţeanul român P.M., în vârstă de 28 de ani.

După efectuarea formalităţilor, cel în cauză s-a deplasat în sala de sosire a bagajelor şi a ridicat un geamantan de pe banda pe care se aflau bagajele sosite de la o cursă din direcţia Istanbul.

În momentul în care bărbatul s-a îndreptat către ieşirea din sala de vamă, echipa comună de control formată din poliţist de frontieră şi lucrător vamal a observat că bărbatul avea o atitudine suspectă, sens în care acesta a fost oprit pentru efectuarea unui control amănunţit al bagajului.

Cu această ocazie, s-a constatat că eticheta de însoţire a bagajului nu corespunde cu datele din cartea de identitate prezentată la control.

Poliţiştii de frontieră au extins cercetările şi au stabilit că cetăţeanul român călătorise din direcţia Eindhoven fără bagaj de cală, iar posesorul geamantanului este de fapt un cetăţean turc care se prezentase pentru a intra în ţară din direcţia Istanbul.

În cauză, se efectuează  cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Olanda: Remorca unui camion condus de un român, distrusă după o frânare bruscă

OLANDA: Turiștii vor trebui să plătească o nouă taxă în Amsterdam

GERMANIA: Două genți cu 350.000 de euro, găsite în mașina unui român care venea din Olanda

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?