ALERTĂ de vreme rea în Marea Britanie, Germania și Irlanda

E foarte frig şi plouă, sau chiar ninge, în aproape toată Europa, iar în Germania, Marea Britanie şi Irlanda este alertă de vreme rea.

În Polonia, pe porțiuni întinse a nins abundent: stratul de zăpadă a ajuns la 20 de cm. Iar temperatura scade în fiecare oră. Meteorologii spun că astăzi vor fi – 11 grade, un ger neobișnuit pentru această perioadă a anului.

Vântul bate cu putere – 80 de km pe oră. La nivelul Europei, zona cea mai afectată este Marea Britanie.

Zeci de zboruri au fost anulate și marea majoritate a evenimentelor în aer liber au fost amânate din cauza vremii în în Germania, Marea Britanie şi Irlanda.

Iarna s-a întors și în Franța. Parizienii s-au trezit în această dimineață cu un strat de zăpadă, nu prea gros, dar destul de consistent. Cel mai frig va fi la începutul săptămânii, când temperaturile vor fi cu 7 grade sub media lunii martie, avertizează meteorologii francezi.

În Cehia ninge la munte, dar și la Praga, în capitală, s-a așternut zăpada, iar vântul e destul de puternic. De mâine se face mai cald, anunță serviciul meteo din Cehia – vor fi în jur de 5 grade, informează Știrile TVR.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *