ALERTĂ! Fetiță de 13 ani, răpită de acasă de un bărbat. Dacă aveți informații, sunați la 112!

UPDATE: Potrivit primelor informaţii, Daria a fost găsită în noaptea de 21 spre 22 octombrie, în jurul orei 01.00. Adolescenta a fost găsită în extravilanul localităţii Cristurel, comuna Aşchileu. Se pare că fata ar fi plecat de acasă din cauza unei relaţii tensionate cu familia, informează Adevărul.

„Aceasta era însoţită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată.Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă, iar conform primelor investigaţii aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relaţii tensionate în familie. În cauză a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţie a Copilului, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgenţă”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Cluj.

Totodată, conform sursei citate, bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariţia minorei, sub coordonarea unităţii de parchet.


O fată de 13 ani, Puica Daria Maria, a dispărut, duminică, de la domiciliul său din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, Cluj, iar poliţia o caută, pe pagina de Facebook a IPJ Cluj fiind postată o alertă răpire copil.

“Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m, greutate 45-50 kg, constituţie atletică, păr şaten, ochi căprui. Îmbrăcăminte: pantaloni de tip colanţi, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) şi în picioare avea pantofi sport (posibil adidas)”, informează IPJ Cluj.

Potrivit poliţiei, există şi un suspect, Almas Marian Cosmin, de 27 de ani.

Cei care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la 112, dar fără a interveni în vreun fel.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA